image 6
letter

enom åren har jag hjälpt många klienter att hitta och sälja sina boenden. Det har varit roligt att få lära känna så många människor och varje affär har varit unik. Gamla stan skulle inte vara vad den är utan de som bor här och det är en ynnest att lära känna dess invånare så nära som jag har fått göra. Här är lite av vad mina gamla kunder har sagt om mig.

”Alltid mitt självklara val av mäklare” 
Jag har bott i Gamla Stan i över 14 år och under den tiden har jag både köpt och sålt ett flertal bostadsrätter genom Madeleine Norling. Som f d ordförande i en bostadsrättsförening har jag också förstått att Madeleine besitter en djup kunskap och kännedom om alla föreningarna på ön, vilket är en unik fördel som mäklare. Madeleines sätt att ta sig an varje uppdrag visar också på professionalism, energi och engagemang då hon aldrig ger upp, även om något av mina objekt kanske har varit svårsålt. Med det vill jag säga att jag alltid har fått ut och betalt rätt pris för mina bostadsrätter, så Madeleines värderingar är att lita på. Jag tycker Madeleine är en unik mäklare som är rolig, enkel och bra att ha att göra med, både som säljare och köpare. och hennes stämband är det definitivt inget fel på – om jag uttrycker mig milt!
Kristina Lindström, IT Professional

 ”Vi litade på Madeleine - även när vi köpte en lägenhet!”
Vi har sålt 3 lägenheter genom Madeleine Norling och vi har alltid varit nöjda med vad vi fått ut - även under finanskrisen! Vi har sedan dess följt prisutvecklingen i Gamla Stan och sett att Madeleine är framgångsrik på att få ut rätt pris. När vi sedan blev intresserade av en ny lägenhet i Gamla Stan såg vi att Madeleine var anlitad som mäklare. Oups, tänkte vi, nu gör vi inget klipp om vi ska köpa den här lägenheten. Men efter visning och förhandling med Madeleine och säljaren förstod vi att priset på lägenheten ändå var det rätta – för båda parter. Det kändes precis som den roliga gamla annonseringen för G-P:s” Pryltorget” där säljaren säger ”Tänk att jag fick så mycket som 500 kr för TV:n” och köparen säger ”Tänk att jag bara behövde betala 500 kr för TV:n”. Med Madeleine Norling som mäklare blir man nöjd oavsett om man är köpare eller säljare!
Jag har bara gott att säga om Madeleine och kan rabbla det ena superlativet efter det andra. Hon är garanterat duktig på det hon gör och vi kan varmt rekommendera hennes tjänster!
Melina Falk, levrikare.se

”Madeleine var lyhörd och flexibel för våra behov”
När vår familj skulle flytta till Stockholm från Skåne tittade vi på flera lägenheter på olika ställen i Stockholm. När vi kom i kontakt med Madeleine Norling blev vi väldigt intresserade av att se på boende i Gamla Stan - mycket tack vare hennes gedigna kunskap om stadsdelen. Under hela vår process var Norling & Partners ett mycket bra stöd och väldigt flexibla och lyhörda för våra behov och önskemål. När det var dags att skriva kontrakt kändes det naturligtvis extra tryggt att veta att det fanns juridisk kompetens i företaget. Vi har nu bott i Gamla Stan i fyra år och kan verkligen rekommendera andra familjer att titta på ett boende här och att börja med att kontakta Madeleine Norling.
Patrik Jönsson, Dagens Industri

”Madeleine kan Gamla Stan på sina fem fingrar” 
– När jag skulle sälja min bostadsrätt i Gamla Stan kontaktade jag ett flertal mäklarfirmor i Stockholm för en värdering, däribland Madeleine på Norling & Partners. Alla mäklare, förutom Madeleine Norling, lockade med priser långt över förväntat marknadspris. Eftersom det skiljde så mycket genomförde jag en egen undersökning av tidigare sålda bostadsrätter i fastigheten samt i närområdet. Jag fann att Madeleine hade uppgivit den verkliga prisnivån direkt. Madeleine fick mitt förtroende och genomförde sedan försäljningen på ett mycket bra och professionellt sätt.
– Jag kan, med både glädje och trygghet, rekommendera Madeleine Norling eftersom jag upplever henne som oerhört rak, tydlig och professionell. Hon är nära marknaden och kan dessutom Gamla Stan på sina fem fingrar. För mig var det helt rätt.
Jonny Berzelius, PMG AB

”Jag säger: Prestigelös, kunnig och pålitlig!”
– Med Madeleine Norling som din mäklare behöver du inte känna dig osäker, varken som säljare eller köpare. Det berättar jag om jag känner någon som skall sälja sin lägenhet och som söker en bra mäklare. Speciellt i Gamla Stan!
Madeleine kan sin sak och lämnar inget åt slumpen. Hon är prestigelös och kan hantera alla typer av situationer, låsningar och frågeställningar på ett mycket begåvat sätt. Du får en hängiven och prestigelös mäklare som kan sin sak och som levererar. Med ett antal bostadsrättsaffärer i bagaget, vilka genomförts i både nedgång och uppgång ser jag Madeleine Norling som kanske den mest kompetenta mäklaren jag träffat. Därför kan jag med varm hand rekommendera henne.
Conny Hallin, Förlagsägare

”Gamla Stan ÄR fru Norling, vacker och unik.
Och roligt har man också!"  

U Skoog (stadig kund)

 

lady