image 5
PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
Rum mot Kornhamnstorg. Djupa fönsternischer. Kornhamnstorg Nuvarande matsal 3,30 i takhöjd. Nuvarande tv rum. Rum mot Stora Nygatan (gågata) Rum i fil. Snygg stavparkett Rum mot Stora Nygatan Sovrum med egen ingång Dörr till duschrum. Litet arbetsrum/sovrum Kokvrå Praktiskt Duschrum Gästwc Huvudingång Ingång nr 2 från gården 1 tr. Planlösning Kornhamnstorg Fastigheten Cerbreus nr 1 Entrén Ljuset flödar in

Möjligheternas våning för egenföretagare, generationsboende m.m. då jur.person godkännes! Uthyrningsdel, våningen kan delas i två-tre lägenheter! HISS! Guldbron i fokus! Fri utsikt mot Slussen och Katarina berget ! Högt i tak. Djupa fönsternischer. Representativ med rum i fil. Visst "up to date" behov! Öppet läge med mysiga caféer och vinotek! Torghandel om hörnan. God ek! OBS! I avgiften ingår allt hushållsel, värme, va, tv och bredband. Fastighten är helt renoverad och i mkt gott skick enbart löpande underhåll!

Rum mot torget: Ljust med Guldbron i fokus och Slussen i Riddarfjärden samt Söders höjder! Detta rum plus två till går att dela av till en egen del med ingång från Kornhamnstorg. !
Matsal: Matsal med kokvrå ( om man har kontor kanske det räcker med kokvrå)
Bibliotek/arbetsrum: Tyst bibliotek/arbetsrum/ mot gågatan Stora Nygatan. Högt i tak - bokhylleväggar!
Sovrum: Rymligt, tyst sovrum mot gården med wc och duschrum samt egen ingång. Bred dubbelsäng möjlig. Uthyrningsbart!
Kök: Kokvrå äldre, diskmaskin.
Gästwc och badrum: Gästwc finns och äldre duschrum. Möjlighet att bygga ytterligare ett badrum/kök i fd.kök (nu förvaring)!
Hall: Flera hallar av mindre storlek.

TV och internetanslutning

- Telia "stora paketet"!

Fastighet

- Byggnadsår: 1654/1880.
- Våning : 2 av 4.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Uppvärmning: Fjärrvärme
- Lägenhetsnummret : 1202.
- Hiss: Hiss finns.
- Renovering: Fjärrvärme 2013.Stambytt och elstigar bytt 2002-2005. Grundförstärkt 2000. Fasad. Alla åtgärder är redovisade i Årsredovisningen sid 2.
- Kommande renoveringar: Fastigheten har renoverats enligt underhålls plan och tidigare efter behov. Fastigheten har inga renoveringsbehov utan endast löpande underhåll. Den är i gott skick. Tidigare renoveringar finns beskrivning på i årsredovisningen sid 2. De viktigaste: fjärrvärme-13. Stambytt och elstigar bytt 2002-2005, spolade 2019. Grundförstärkt 2000.
- Fönster: 2-glasfönster
- Tv: Ansluten till kabelnät. TV Telia.
- Bredband: Bredband Telia "stora paketet"

Bilplats

De är, hör och häpna, den lättaste stadsdelen att parkera i pga. att det är så dyrt för icke boende och därför stor rotation samt ingen städdag på Skeppsbron. OBS. Om man har boendeparkering (1100kr/mån) så får man parkera gratis i hela innerstan !! För gäster finns parkering på Södermalm Kungsholmen för normal taxa, d.v.s. gratis på helger. Garage går att hyra för ca 2500kr - 4500kr på Södermalm och City.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 13 000 000 kr Accept/högstbjudande Avgift 5 018 kr/mån. . BRF godkanner juridisk agare.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 182 kr och Inre reparationsfond finns ej.

Pantsättningsavgift: 473 kr

Bostadsrättsförening

Cerberus.

Allmänt om föreningen: Föreningen har ny styrelse. SBC förvaltar. Oäkta förening.

Ekonomi: Föreningen har god ekonomi med bl.a 1.488.934kr i likvida medel. Låga avgifter och normal belåningsgrad. Inga planerade förändringar. Kapital avsatt för eventuella tvister.

Andel i föreningen är: 11.94605%

Antal lägenheter: 12 st

Parkering: Lättaste stadelen att parkera i beroende på att det kostar hela dygnet runt därav stor rotation. För 1100kr i boendeparkeringsavgift är vi den enda stadsdel som får stå för samma peng i hela innerstan! Garage finns på Södermalm och City. Det finns gömställen!

Övrigt: Hiss.

Övriga utrymmen

- Vindsförråd ca 4 kvm. Flera lokaler bl.a 2 tysta restauranger. Cykel- förvaring.

- Vindsförråd och cykelförvaring.

Område

- Historisk det mest intressanta stadsdelen då den utgör bildandet av Stockholm. Fastigheter i olika kulörer med underbar lycktbelysning. Kullerstensgator. Flera intressanta muséer och Slottet! Nära till allt med goda kommunikationer. En liten stad i Staden!

Kommunikation: T-bana, 2:an och 3:ans buss och fler busslinjer. Nära Nacka buss/tågterminal. 15 min till Centralstationen.

Närservice: Munkbrohallen med mycket hög servicekänsla! Färdiglagad god mat, även i fiskaffären som har gäddqueneller som är i paritet med de franska! Fina bagerier varav Skeppsbrons bageri är en mötesplats för många Gamla stansbor! Där finns även soppluncher. Restauranger från världens alla hörn och hundar välkomnas nästan i alla.

Madeleine säger

- Fastigheten ligger öppet med Guldbron i fokus samt Slussen med en liten " bassäng " av Riddarfjärden och Katarinaberget och Mariaberget i fonden. Färjorna till Djurgården vid Skeppsbron. Torghandel på Mälartorget. All service finns om hörnan. Underbar fisk/delikatessaffär! I fastigheten finns två fina restauranger varav den kinesiska, fått bästa omdömen. Nära till kommunikationer av alla slag. Det är unikt att bo i Gamla Stan då det endast finns 710 br. Jag bor här i Gamla stan sedan -91 och är enda mäklaren som har kontor här! Jag är specialiserad på Gamla stan sedan -84 och står gärna till tjänst med mer information.

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
fakta

Madeleine Norling

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

0708-392244

madeleine@norling.se