image2
PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
Oktoberbild 1700talskakelugn Trädgård Går att göra sovrum av matsalen Vardagsrum Plats för böcker Öppet upp till taknocken Matsalen Utblick från sittande vid matsalsbord Matsalsutsikt Mys Vacker kulör Platsbyggt HTHkök Gas! Tyst ej insyn Usikt från sovrum mot trädgården Duschrum som rymmer badkar Uterum Utsikt Plats för matbor också Möjlig grönska Utsikt från terrassen Träd på terrassen Tyska kyrklans spira Takåsar Tyska kyrkan Mariaberget Mosebacke Storkyrkan Planlösning Planlösning Ner till medeltiden 1600-talsvalven,festlokal 20 p Magnolian Magnolian Array Kanske den äldsta brunnen Array Array Array Array Array Array Array
Unikt tillfälle att förvärva en av Gamla stans mest sällsynta pärlor! Gemensam ljuvlig trädgård, festlokal i 1600tals valv. Bra ek! Fjärrvärme!

Penthouse med terrass! Sagolik utsikt! Mycket vacker fungerande kakelugn!
Blomstrande uterum för frukost och kontemplation! Terrass med sol från morgon till kväll. Fönster i tre väderstreck. Öppet upp till taknocken. Vackra breda golvtiljor. Snyggt kök från 2015 med tm/tt och dm. Kontinentalt duschrum. Ljusa, luftiga ca 60 kvm boarea ca 17 kvm i fint renoverad 1600 tals fastighet med förnämt läge upp på åsen. Förening med god ek. Det finns ytterst få bostadsrätter med terrass och uterum. Utsikt mot bl.a. Tyska kyrkans torn och spira, Katarina kyrka, Södra Teatern, Mariaberget, del av Slottet, Hedvig Eleonora kyrka samt Gamla stans takåsar. Enda brf i Gamla stan med en stor ljuvlig trädgård, många sittgrupper, möjlighet till grillning. Vacker festlokal i 1600tals valv. Unikt tillfälle att förvärva en sällsynt pärla!

Allt mycket smakfullt renoverat 2015.

TV och internetanslutning

- Ansluten till kabelnät
- Bredband.Com hem hus.

Fastighet

- Byggnadsår: 1600tal.
- Våning : 4 av 4.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Biarea : 17 kvm.
- Lägenhetsnummret : 48.
- Hiss : Hiss finns ej.
- Renovering: Stambytt ca 2000. Fasader 1990talet . Målning av trapphus och entré 2004.
Allt i mycket gott skick! Fönster,fiber och fjärrvärme 2015. I övrigt endast löpande renovering.
- Kommande renoveringar: Fjärrvärme är installerad. Stamspolning av alla lägenhetsstammar 2017. Fiberinstallation i alla lägenheter. Fönsterrenovering har skett. Endast löpande underhåll i övrigt. Stambytt och elbytt 2000. Fastigheterna är löpande renoverade och är i gott skick.

Uteplats / balkong

- Uteplats om ca 7 m² samt en terrass om ca 10 m² i sol från morgon till kväll.
Underbar utsikt över takåsar och Stockholm.

Bilplats

Det är den lättaste stadsdelen att parkera i och det beror på att det är så dyrt (avgift hela dygnet). Många är bara på besök här så rotationen är stor. Det finns billigare parkering vid Gondolen om man får bilburna gäster. Där är det ingen avgift över helgen och normal taxa i övrigt t.ex. ingen avgift efter 17.00. Det är ingen städdag på Skeppsbron. Dessutom får man för 800kr stå i hela innerstan på boendeparkering!
Boendegarage vid Sheraton och Brunkebergs torg för 1200kr-1800/mån.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 9 250 000 kr Pris Avgift 2 637 kr/mån. .

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om kr och en pantsättningsavgift om Array kr. Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 1.328%.

Bostadsrättsförening

Cepheus.

Allmänt om föreningen: Välskött! Teknisk och ekonomisk förvaltning hos Savillsförvalting. Trädgården sköts av professionella trädgårdsmästare enligt plan. Mycket trevlig förening som jag, mäklaren, själv bott i. Välskött!

Föreningens ekonomi: Mycket god ekonomi med 6.188.953kr i kassan. Relativt lågt belånad (10.310.00kr) i förhållande till antalet fastigheter och det fina skicket. Det finns 1st hyresrätter om ca 50 kvm samt 20 lokaler som ägs av föreningen med goda hyresinkomster. 5 lokaler är upplåtna med bostadsrätt. Fjärrvärme installerad vilket kommer att sänka värmekostnaderna. Föreningen följer marknadens hyresnivåer för lokaler och hyreslägenheten! Föreningen går med vinst 919.000kr.

Område

- Det är unikt att få bo i Gamla Stan då det bara finns ca 710 bostadsrätter och det är endast ca 3000 personer boende, kanske ett och annat spöke. Det är underbart att promenera i gränderna med de vackra husfasaderna i olika kulörer och ankarslut som berättar om svunnena tidersåldrar. Jag - Madeleine Norling - både bor och har det enda mäklarkontoret i Gamla stan. Jag har ett unikt kundregister efter 35 års försäljning som renderat både köpare och säljare lyckade affärer. Det har visat sig att det är en god ekonomisk placering att investera i en bostad här. Gå gärna in på min hemsida www.norling.se Hjärtligt välkommen!

Tillträde efter överenskommelse.

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
Planlösning
Planlösning
fakta

Madeleine Norling

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

08-104012

0708-392244

madeleine@norling.se