image 4
PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
Fransk balkon Öppen spis Array 30 kvm matsal/vardagsrum Array Sovrum Öppen spis Läshörna Tufft kök! Garderobsvägg Badrum med bubbelbad Vacker parkett Snyggt! Fullt utrustat Frukostplats Hall Gästbok Medeltida vinkällare Plats för gästabud Plats för fest Gården Andra våningen med franskt  balkong. Grönt Brända tomten St.Göran och draken Bartelska och Törnska palatset Köpmangatan Bild på planlösning Bild på artikel
Rymlig med morgonsol, Granne med Slottet! Bra ek,

Ljus med förmiddagssol, tyst, luftig 2:a. Fransk balkong mot grön gård med trädgårdsmöbler och blomster. Gemensam terrass och medeltida festvalv med eget vinskåp.HISS! Salong och matsal i öppen planlösning, öppen spis. Rymligt, svalt sovrum med garderobsvägg möjlighet att dela av till arbetsplats eller barnrum! Möblerbar hall. Arbetseffektivt kök med bra förvaring, frukostplats! Cykelrum,tvättstuga och källarförråd.Helt renoverad fastighet på en av Stockholms äldsta gator. Köpmangatan är det äldsta gatunamnet från år 1323. Granne med Slottet. HISS! Stortorget och St. Göran och draken om hörnan. Förnämt läge på Stockholmsåsen vilket gör att det inte behövs någon grundförstärkning. Välskött förening med stadd kassa. Ledig enl.ök eller omgående om så önskas.

Hela lägenheten är i gott skick! Ytskicken renoverade för 3 år sedan. Går att dela så man får ett rum till.

TV och internetanslutning

- Kabeltv o bredband
- Hastighet: 1000 Mbit upp/ner från A. Anslutning via nätverksutag RJ45 i lgh.

Fastighet

- Byggnadsår: Före 1550.
- Fastighetsbeteckning är: Europa 7 & 8, Köpmangatan 4, Stockholm.
- Våning : 2 av 5.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Uppvärmning: Fjärrvärme
- Lägenhetsnummret : 39.
- Hiss : Hiss finnes.
- Renovering: 1944. Totalt renoverad dvs. bl.a. va- och elstambytt 2005, stambytt 2003.
- Kommande renoveringar: Endast löpande renovering. Taket är nyrenoverat. Totalt renoverade fastigheter (bl.a.stam och elbytt) senast har man installerat nya hissar.

Uteplats / balkong

- Innergård med trädgårdsmöbler och planteringar. Gemensam terrass.

Bilplats

Boendegarage för 1200kr/mån eller boendeparkering för 1100kr/mån och då får man stå i hela innerstan på boendeparkeringsplats. Den lättaste stadsdelen att parkera i eftersom det är så stor rotation pga. att det är dyrt och avgiftsbelagt hela dygnet runt. Jag har själv min bil på Skeppsbron där det inte är någon städdag. Gäster står för normal taxa på Södermalm.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5 900 000 kr Fast pris! Först till kvarn ingen budgivning ! Avgift 3 884 kr/mån. .

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 250 kr och Övrig driftkostnad är ca 200 kr/mån. Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 2.24%.

Bostadsrättsförening

Europa 7 & 8.

Allmänt om föreningen: Välskött förening som väl omhändertagit stambyte och totalrenovering av fastigheten. Iordningställt gård och terrass samt vinkällare/festlokal.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomi är stabil. Föreningen går med vinst. Inga planerade avgiftshöjningar

Övriga utrymmen

- Det finns cykelförråd, fest-/vinkällare med vinskåp, källarförråd , tvättstuga och gemensam blommig terrass.

Område

- Det är unikt att få bo i Gamla Stan då det bara finns ca 710 bostadsrätter och det är endast ca 3000 personer boende, kanske ett och annat spöke. Det är underbart att promenera i gränderna med de vackra husfasaderna i olika kulörer och ankarslut som berättar om svunnena tidersåldrar. Jag - Madeleine Norling - både bor och har det enda mäklarkontoret i Gamla stan. Jag har ett unikt kundregister efter 35 års försäljning som renderat både köpare och säljare lyckade affärer. Det har visat sig att det är en god ekonomisk placering att investera i en bostad här. Gå gärna in på min hemsida www.norling.se Hjärtligt välkommen!

Madeleine säger

- Att bo granne med Slottet och St. Göran och Draken är få förunnat Det är med andra ord unikt att bo här. Skolor .dagis osv har högsta kvalité. Det finns ett underbart gammalt badhus. En fantastisk delikatess- och fiskaffär. Mängder med stadens finaste krogar Bistro Pastis och Grill Ruby och mysiga kvartersrestauranger ny smörrebröds restaurang, Matrosen på Skeppsbron! Underbara hantverksaffärer och fina gallerier. Välkommen för mer information då jag både bor o arbetar här!

Ps. För prisstatistik hänvisar jag till min hemsida www.norling.se då jag säljer en del lägenheter under hand så kan ni ringa för de försäljningarna finns ej med någonstans! Boolis prisvärdering ingår alla försäljningar i Stockholms kommun så mina objekt finns därför ej alltid med där då deras värderingar ej är relevanta utan tvärtom. Jag har 36 års erfarenhet av försäljningar här med högsta pris genomgående. DS

Tillträde efter överenskommelse.

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
fakta

Madeleine Norling

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

08-104012

0708-392244

madeleine@norling.se