image1

PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
"Söders slott" högt belägen på söderhöjd.Välplanerad 2:a i obelånad förening. Blommande terrass. Underbar gård för fester! 1tr hiss. Låg avgift!

Lugnt, tyst centralt läge på Söder. Excellent ekonomi i obelånad förening. Stor kullerstens belagd innergård med trädgårdsmöbler. Access till gemensam blommande terrass om 150 kvm med utsikt över hela söder till Globen. Charmig hall med döbattanger och spegelade dörrar, fin inblick till lägenheten. Öppen planlösning med platsbyggt nytt kök, fullt utrustat, Carrarramarmor och mässingsbeslag. Fina ljusinsläpp i höga fönster. Tiljor. Hela lägenheten är som nyrenoverad och vetter mot tyst innergård.

Välplanerat rum med nytt snyggt platsbyggt kök. Fina höga fönster med djupa speglade nischer. Plats för hörnsoffa och matsalsbord. Rymlig walk in closet.
Tyst sovrum mot innergård. Plats för 160 cm säng. Garderobsvägg med skjutdörrar. Döbattanger och tiljor.
Stambytt helkaklat badrum från 2009 med golvvärme. Hög dusch.
Välkomnande charmig hall med döbattanger. Säkerhetsdörr .

TV och internetanslutning

Fastighet

- Byggnadsår: 1882.
- Fastighetsbeteckning är: Pelarbacken Större 8.
- Våning : 1 av 5.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Uppvärmning: Fjärrvärme
- Lägenhetsnummret : 4.
- Hiss : Hiss finnes.

Uteplats / balkong

- Uteplats 1: Gemensam terrass, läge söder.
Uteplats 2: Innergård.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4 050 000 kr utgångspris Avgift 1 768 kr/mån. I avgiften ingår värme,vatten och kabeltv.

Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 1.49787%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Central-bostadsrättsförening i Sthlm.

Allmänt om föreningen: Brf Central Bostadsrättsförening i Stockholm är bildad och registrerad 1897-01-12. Under 2010 har bostadsföreningen ombildats till en bostadsrättsförening. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Fastigheten bebyggdes 1882-1884 och består av 2 flerbostadshus. Föreningen totala boytor har uppmätts och uppgår till 2 588 kvm och fördelar sig 45 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. I fastigheten finns en tvättstuga. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Föreningen accepterar inte juridisk person. Kabel-tv och Internetanslutning finns i fastigheten via Com Hem, där kabel-tv grundutbud ingår i avgiften Till medlemmarnas förfogande finns det en grön och trevlig kullerstensbelag innergård samt en stor terrass om ca 150 kvm med blomodlingar och utemöbler. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift och en överlåtelseavgift.
Den 27 februari 2017 har föreningen ingått ett iordningställandeavtal med Savana Invest AB avseende iordningställande av vindar och lilla gårdshuset till sju bostadsrätter om en preliminär total boyta om 750 kvm. Efter detta blev föreningen skuldfri.

Utfört underhåll
2014 Brandskyddsundersökning
2012-13 Renovering av terrass
2011 Stämpning eroderade balkar tvättstugekällare
2010-12 Renovering av mur mot grannfastighet
2009 Stambyte och fjärrvärme drogs in
Planerat underhåll
2018 I samband med vindsbygget 2018-2019 kommer fyra hissar installeras, ny tvättstuga byggas, installation av nya säkerhetsdörrar göras, omläggning av tak samt indragning av fiber.

Gemensamma utrymmen

- Det finns källarförråd ca 4 kvm och tvättstuga.

Tillträde efter överenskommelse.

Visa alla bud »

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
fakta

MADELEINE NORLING

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

08-10 40 12

0708-39 22 44

madeleine@norling.se