image 4

PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
42 kvm men känns som fler. Nyrenov. ej använd. Bra förening, mkt lågt belånad!
Fastigheten i gott skick! Bra kommunikationer! Ledig omg. om så önskas

Inga outnyttjade kvm. 2 luftiga rum, ljust! 3 m i takhöjd. 1 tr. HISS! Låg avgift, välskött förening. Cykelrum. Perfekt läge nära T-banan då man kan gå genom fastigheten till Mälartorget och därifrån 1 min. Ljust färgsatt. Mattlackerad ek. Nytt arbetskök i öppen planlösning Kaklat duschrum. Ny el central med automatsäkring. Dimmer telefonstyrd. Tvättstuga och förråd. Omgiven av välrenommerade restauranger/vinbarer - Gaston t.ex. som ligger i föreningen. En underbar fiskaffär med färdiglagad mat av bästa klass. Vackert badhus. Vackra gränder med 1600-talsfastigheter i olika kulörer. Fastpris innebär först till kvarn! Välkommen!

Vardagsrum med högt i tak (3m) och högt fönster. Plats för soffgrupp och matplats. Mattlackade ekgolv. Allt ljust och aldrig bebott efter renovering. Luftigt! Nytt kök i öppen planlösning.
Härligt stort sovrum med plats för bred dubbelsäng och garderobsvägg.
Med 3 m i takhöjd går det ha flera våningssängar!
Helkaklat duschrum med golvvärme. Rymligt!

TV och internetanslutning

Fastighet

- Fastighetsbeteckning är: Midas 5.
- Våning : 1 av 5.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Lägenhetsnummret : 304.
- Hiss : Hiss finnes.
- Kommande renoveringar: Endast löpande På 70-talet gjordes en total renovering. Man har spolat stammmarna och dom är fotograferade och de befanns i bra skick. Det bedömdes som att de håller i 10-15 år ytterligare. Taket är omlagt med värmeslingor och innergårdsfasaden putsad 2017.

Uteplats / balkong

- Gård med trädgårdsgrupp

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4 000 000 kr Fast Avgift 1 200 kr/mån. I avgiften ingår vatten Fiber.

övrig driftkostnad är ca 500 kr/mån. Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 0.93%. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bilplats

Det är den lättaste stadsdelen att parkera i och det beror på att det är så dyrt (avgift hela dygnet). Många är bara på besök här så rotationen är stor. Finns boendegarage undet Sheraton bl.a för 1200kr/mån. Det är ingen städdag på Skeppsbron. Dessutom får man för 1100kr stå i hela innerstan på boendeparkering!
Boendegarage vid Sheraton och Brunkebergs torg för 1200kr-3000/mån.

Bostadsrättsförening

Brf Midas 5.

Allmänt om föreningen: Välskött förening etablerad sen 70 talet. Både teknisk och ekonomisk förvaltning.

Föreningens ekonomi: Mycket god ek med 1908348 i kassan och endast 6588246kr i långfristiga lån.
Lägenhtens andelstal är 0,93% vilket innebär 1458kr/kvm.totalt 61270kr. Inga större renoveringar planerade utan fastigheten är i bra skick och underhållsplan följs.

Inga planerade avgiftshöjningar!

Område

- Det är unikt att få bo i Gamla Stan då det bara finns ca 710 bostadsrätter och det är endast ca 3000 personer boende, kanske ett och annat spöke. Det är underbart att promenera i gränderna med de vackra husfasaderna i olika kulörer och ankarslut som berättar om svunnena tidersåldrar. Jag - Madeleine Norling - både bor och har det enda mäklarkontoret i Gamla stan. Jag har ett unikt kundregister efter 35 års försäljning som renderat både köpare och säljare lyckade affärer. Det har visat sig att det är en god ekonomisk placering att investera i en bostad här. Gå gärna in på min hemsida www.norling.se Hjärtligt välkommen!

Madeleine säger

- Lilla Nygatan stakades ut 1627 och började bebyggas 1632. Den hette först Bryggaregatan Då en del bryggare slog sig ner här nära vattnet som de behövde för sin hantering. Föreningens andra fastighet mot Mälartorget 15 där var det ett sockerbruk. På Mälartorget byggdes rikets först saluhallar 1870. tunnelbanebygget blev dödsstöten för den kommersen och fördelen idag är att det är bara några minuter dit samt att det nu finns torghandel och en mataffär som tagit det gamla namnet Matvaruhallen med ekologiskt, närproducerat kött och ost disk. Bra brödavdelning. Det är 5 min till fiskaffären med delikatesser och två ägare som är kockar och lagar gudomliga rätter från soppor till gäddqueneller mums! Torghandel på Mälartoget med blommor och grönsaker/frukt. Det finns fina hantverksaffärer och många bra restauranger finns på Österlånggatan och Stora och Lilla Nygatan, Gastons vinbar ej att förglömma. Nära till city och Operan. Det är vackert i Gamla Stan och unikt att hitta en bostadsrätt då det endast finns ca 710 st. Välkommen att vända er till mig som både bor och har kontor här om ni vill ha mer information!
.

Tillträde efter överenskommelse.

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
fakta

MADELEINE NORLING

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

08-10 40 12

0708-39 22 44

madeleine@norling.se