image 5

PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
Ateljé med takfönster i nordöst. Utsikt mot Stottstaket. Nyrenoverad!
Trygg förening med en hyresrätt kvar värd ca 4 miljoner.

Ateljé granne med Slottet, ST, Göran och Draken samt Norrström med ångbåtar, svanar och morgonsol! Ljus med 2 takfönster och ett fönster med brandbalkong mot Österlånggatan. Helt nyrenoverad i minimalistisk stil. Öppen spis som går att få att fungera för högst ca 20 000 kr. Nya tiljor. Charmigt och välutnyttjade kvm. Högst upp och tyst! Fint läge! Ledig omgående om så önskas annars enligt ök.

Ateljé granne med Slottet, ST, Göran och Draken samt Norrström med ångbåtar, svanar och morgonsol! Ljus med 2 takfönster och ett fönster med brandbalkong mot Österlånggatan. Helt nyrenoverad i minimalistisk stil. Öppen spis som går att få att fungera för högst ca 20,000kr. Nya tiljor. Charmigt och välutnyttjade kvm. Högst upp och tyst! Fint läge! Ledig omgående om så önskas annars enligt ök.
Kaklad wc med handdukstork och sk.Stockholmsdusch!
Nytt arbetskök. En platta och litet kylskåp!

TV och internetanslutning

Fastighet

- Byggnadsår: 1650.
- Fastighetsbeteckning är: Marsyas nr 1.
- Våning : 4 av 4.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Biarea : 9 kvm.
- Uppvärmning: Fjärrvärme
- Lägenhetsnummret : 1403.
- Hiss : Hiss finns ej.
- Renoveringsår: 2010.Fjärrvärme 2010 , fiber. Relining 2010. stambytt på 70-talet
- Kommande renoveringar: Endast löpande!

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2 995 000 kr Acceptpris eller högstbjudande Avgift 2 192 kr/mån. .

Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 8.186%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bilplats

Det är den lättaste stadsdelen att parkera i och det beror på att det är så dyrt (avgift hela dygnet). Många är bara på besök här så rotationen är stor. Det är ingen städdag på Skeppsbron. Dessutom får man för 1100kr stå i hela innerstan på boendeparkering!
Boendegarage vid Sheraton och Brunkebergs torg för från 1200kr/mån

Bostadsrättsförening

Brf Bredgränd 7.

Allmänt om föreningen: Föreningen har ekonomisk förvaltning via Frubo, och fastighwetsskötseln av
TJ Säkra tak.

Föreningens ekonomi: Föreningen äger en hyresrätt om 40kvm den är idag värd ca 4 miljoner föreningen har endast lån på 3 miljoner, man har 463 405 kr i kassan så det är en trygg förening.

Område

- Det är unikt att få bo i Gamla Stan då det bara finns ca 710 bostadsrätter och det är endast ca 3000 personer boende, kanske ett och annat spöke. Det är underbart att promenera i gränderna med de vackra husfasaderna i olika kulörer och ankarslut som berättar om svunnena tidersåldrar. Jag - Madeleine Norling - både bor och har det enda mäklarkontoret i Gamla stan. Jag har ett unikt kundregister efter 35 års försäljning som renderat både köpare och säljare lyckade affärer. Det har visat sig att det är en god ekonomisk placering att investera i en bostad här. Gå gärna in på min hemsida www.norling.se Hjärtligt välkommen!

Madeleine säger

- Historiskt präglades dessa kvarter av sjöhandel och flera gränder upp från Skeppsbron bestod av packhus för förvaring av bl.a. salt. Skeppsbron som anses ha Gustav II Adolf som upphovsman. Han gav tillstånd att riva stadsmuren 1625. Här bodde den s.k. Skeppsbroadeln som ofta var förmögna grosshandlare. Vad avser nutida planer för Skeppsbron så bestämdes 2005 att Tullhusen skulle ha en mer publik inriktning. Kryssningsfartygen angör hamnen sen lång tid tillbaka. Att komma ut på morgonen på Skeppsbron höra måsarna och se hundratals svanarna som simmar i Norrström - se solen gå upp bakom Nationalmuseet och Strandvägen är magiskt! Det är låg omsättning på bostadsrätter så det är bäst att passa på om lägenheten tilltalar er! Priserna har hållit sig bäst i Gamla stan under prisnedgången jfr med alla andra stadsdelar. Det är en trygg placering att köpa och investera här. Dessutom är det en av de mest eftertraktade stadsdelarna i Stockholm. Det är en gemytlig atmosfär som påminner om en liten stad. Skönhetsupplevelser och fina grändpromenader. Välkommen!

Tillträde efter överenskommelse.

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
fakta

MADELEINE NORLING

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

08-10 40 12

0708-39 22 44

madeleine@norling.se