image 3

PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
En rar pärla vid romantiskt torg. 3 rum på 46kvm! Gem. ljuvlig trädgård, festlokal i 1600tals valv. Bra ek.

Solig och tyst lägenhet med högt i tak. Liten salong med dovt gul fungerande kakelugn. Ett sovrum med vackra tiljor som vetter mot trädgården. Takåsutsikt! Ett rum med tiljor mot Kindstugatan. Enda brf i Gamla stan med en rikt blommande trädgård, många sittgrupper, möjlighet till grillning. Vacker festlokal i 1600tals valv. Fjärrvärme. Endast en trädgård i hela Gamla stan.

Liten salongen: Liten salong med mycket vacker dovt gul fungerande kakelugn. Högt i tak 2,90 möjliggör bokhyllor. Två höga fönster med sol fram till eftermiddagen. Plats för matsalsbord och soffa.
Sovrum mot trädgården.: Ljust, tyst med takåsutsikt! Vackra breda tiljor! Garderob och plats för bred säng samt fler garderober.
Sovrum nr 2 eller arbetsrum: Vackra tiljor! Rummet vetter mot Kindstugatan.
Kök: Trevligt kök med bra arbetsytor och gott om djupa skåp. Gasspis med elugn. Går att få frukostplats.
Badrum: Idag dusch men plats för litet badkar. Förberett för tvättmaskin. klinker och kakel.
Hall: Garderob och ytterkläders förvaring
Festlokalen: Vacker festlokal i 1600 tals valv med fullt utrustat kök. Bara att boka!

TV och internetanslutning

- Ansluten till kabelnät
- Bredband.Com hem hus. Fiber installerad man får välja själv leverantör.

Fastighet

- Byggnadsår: 1600tal.
- Fastighetsbeteckning är: Brf Cepheus.
- Våning : 3 av 4.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Uppvärmning: Fjärrvärme
- Lägenhetsnummret : 9.
- Hiss : Hiss finns ej.
- Renoveringsår: 1950,2000,.Stambytt ca 2000. Fasader 1990talet. Målning av trapphus och entré 2004.
Fjärrvärme installerad 2014. Fönster renoverade 2015. Stamspolning 2017. Allt i mycket gott skick! Endast löpande renovering.
- Kommande renoveringar: Fjärrvärme är installerad. Stamspolning av alla lägenhetsstammar 2017. Fiberinstallation i alla lägenheter. Fönsterrenovering har skett. Endast löpande underhåll i övrigt. Stambytt och elbytt 2000. Fastigheterna är löpande renoverade och är i gott skick.

Uteplats / balkong

- 5 trädgårdsgrupper.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5 500 000 kr Fast pris Avgift 2 517 kr/mån. I avgiften ingår värme,vatten,el och kabeltv.

Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 1.267%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bilplats

Det är den lättaste stadsdelen att parkera i och det beror på att det är så dyrt (avgift hela dygnet). Många är bara på besök här så rotationen är stor. Det är ingen städdag på Skeppsbron. Dessutom får man för 1100kr stå i hela innerstan på boendeparkering!
Boendegarage vid Sheraton och Brunkebergs torg för från 1200kr/mån

Bostadsrättsförening

Cepheus.

Allmänt om föreningen: Välskött! Teknisk och ekonomisk förvaltning hos Savillsförvalting. Trädgården sköts av professionella trädgårdsmästare enligt plan. Mycket trevlig förening som jag, mäklaren, själv bott i. Välskött!

Föreningens ekonomi: Mycket god ekonomi med 6.188.953kr i kassan. Relativt lågt belånad (10.310.00kr) i förhållande till antalet fastigheter och det fina skicket. Det finns 1st hyresrätter om ca 50 kvm samt 20 lokaler som ägs av föreningen med goda hyresinkomster. 5 lokaler är upplåtna med bostadsrätt. Fjärrvärme installerad vilket kommer att sänka värmekostnaderna. Föreningen följer marknadens hyresnivåer för lokaler och hyreslägenheten! Föreningen går med vinst 919.000kr.

Gemensamma utrymmen

- Det finns tvättstuga, mycket bra torkrum, cykelförråd, vindsförråd ev. ytterligare ett källarförråd. Festlokal i 1600talsvalv. Grovsoprum och föreningsrum.

Område

- Det är unikt att få bo i Gamla Stan då det bara finns ca 710 bostadsrätter och det är endast ca 3000 personer boende, kanske ett och annat spöke. Det är underbart att promenera i gränderna med de vackra husfasaderna i olika kulörer och ankarslut som berättar om svunnena tidersåldrar. Jag - Madeleine Norling - både bor och har det enda mäklarkontoret i Gamla stan. Jag har ett unikt kundregister efter 35 års försäljning som renderat både köpare och säljare lyckade affärer. Det har visat sig att det är en god ekonomisk placering att investera i en bostad här. Gå gärna in på min hemsida www.norling.se Hjärtligt välkommen!

Madeleine säger

- Granne med romantiska "Brända tomten" där en vacker kastanj pryder det lilla torget. Underbara kvarter nära Slottet, Köpmangatan (Stockholms äldsta gata fylld med fina antikvitetsaffärer). Högt belägen på åsen. Charmiga kvarterskrogar, caféer och hantverksbodar. Nära till Skeppsholmen och
Djurgårdsfärjan. Fina morgon- och kvällspromenader i gränderna. Gångavstånd till city. T-bana och bussar i alla riktningar. Det är unikt att få bo i Gamla Stan då det bara finns ca 710st bostadsrätter. Fråga gärna mig som både bor och har verksamhet i Gamla stan (Madeleine Norling) Välkommen!

Tillträde efter överenskommelse.

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
fakta

MADELEINE NORLING

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

08-10 40 12

0708-39 22 44

madeleine@norling.se