image2

PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
33 kvm svit på Köpmangatan! Förnämt läge på Stockholms äldsta gata. Öppen spis. Hiss, gemensam takterrass, festlokal och vinskåp. Bra ekonomi!

En pärla om 1 rum med två höga fönster mot palats och öppen spis. Effektiv franskinspirerad kokvrå. Lyxigt nyrenoverad dusch med tvättmaskin. Matplats! Helt renoverad fastighet. Köpmangatan är det äldsta gatunamnet från år 1323. Gemensam takterrass med utsikt mot Slottstaket. Innergård med trädgårdsmöbler och blomsterkrukor. Festlokal och vinkällare med vinskåp. Välskött förening med stadd kassa. Köpmangatan är det äldsta gatunamnet från år 1323. Fastigheten står på fast grund. Granne med Stortorget och St. Göran och draken. Ledig omgående om så önskas annars enligt ök.

Rumsbeskrivning/kokvrå: Ljust vackert rum med två höga fönster, högt i tak och öppen spis! Vackra, kalksåpade breda koniska golvtiljor. Plats för bred säng. Vackra skåp. och myshörna framför spisen med fåtöljer/soffa. Franskinspirerad kokvrå med Ilve gasspis och ugn med el. Matplats utanför kokvrån.
Duschrum: Lyxigt nyrenoverat duschrum med Carramarmorgolv. Golvvärme. Engelskt porslin (tvättställ och wc) och engelska kranar. Italiensk handdukstork med ställbart läge och hylla! Helt ny tvättmaskin. Golvvärme.

TV och internetanslutning

- Kabeltv o bredband
- Hastighet: 100 Mbit/s. Fiber.

Fastighet

- Byggnadsår: Före 1550, påbyggt 1650,1870.
- Fastighetsbeteckning är: Europa 7 & 8, Köpmangatan 4, Stockholm.
- Våning : 2 av 5.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Lägenhetsnummret : 1203/7.
- Hiss : Hiss finnes.
- Renoveringsår: 2005-2007.1944. Totalt renoverad dvs. bl.a. va- och elstambytt 2005-2007
- Kommande renoveringar: Endast löpande renovering. Taket är nyrenoverat. Totalt renoverade fastigheter (bl.a.stam och elbytt) senast har man installerat nya hissar.

Uteplats / balkong

- Innergård med trädgårdsmöbler och planteringar. Gemensam terrass.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4 050 000 kr eller högstbjudande Avgift 1 680 kr/mån. inkl värme, vatten, kabelTV och fiber..

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 250 kr och en pantsättningsavgift om 500 kr. Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 6.31%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bilplats

Boendeparkering för 1100kr/mån och då får man stå i hela innerstan på boendeparkeringsplats. Boendegarage för 1200kr vid bl.a. Sheraton. Den lättaste stadsdelen att parkera i eftersom det är så stor rotation pga.att det är dyrt och avgiftsbelagt hela dygnet runt. Jag har själv min bil på Skeppsbron där det inte är någon städdag. Gäster står gratis över helger och normal taxa på vardagarna på Södermalm.

Bostadsrättsförening

Europa 7 & 8.

Allmänt om föreningen: Välskött förening som väl omhändertagit stambyte och totalrenovering av fastigheten. Iordningställt gård och terrass samt vinkällare/festlokal.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomi är stabil med 1 616 000 kr i kassan. Föreningen går med vinst. Inga planerade avgiftshöjningar

Gemensamma utrymmen

- Det finns cykelförråd, fest-/vinkällare med vinskåp, källarförråd , tvättstuga och gemensam blommig terrass.

Område

- Det är unikt att få bo i Gamla Stan då det bara finns ca 710 bostadsrätter och det är endast ca 3000 personer boende, kanske ett och annat spöke. Det är underbart att promenera i gränderna med de vackra husfasaderna i olika kulörer och ankarslut som berättar om svunnena tidersåldrar. Jag - Madeleine Norling - både bor och har det enda mäklarkontoret i Gamla stan. Jag har ett unikt kundregister efter 35 års försäljning som renderat både köpare och säljare lyckade affärer. Det har visat sig att det är en god ekonomisk placering att investera i en bostad här. Gå gärna in på min hemsida www.norling.se Hjärtligt välkommen!

Madeleine säger

- Att bo granne med Slottet och St. Göran och Draken är få förunnat Det är med andra ord unikt att bo här. Det finns ett underbart gammalt badhus. En fantastisk delikatess- och fiskaffär. Mängder med stadens finaste krogar Bistro Pastis och Vin och Kök samt mysiga cafeér! Underbara hantverksaffärer och fina gallerier. Välkommen för mer information då jag både bor o arbetar här!

Tillträde efter överenskommelse.

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
fakta

MADELEINE NORLING

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

08-10 40 12

0708-39 22 44

madeleine@norling.se