image 3

PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
Romantisk utsikt över Brända Tomten och dess vackra kastanj! Hiss och gem. terrass, festlokal, vinskåp. Bra ek!

Soligt sällskapsrum med öppen spis och utsikt. Högt i tak. Två rum på vardera sidan om sällskapsrummet ett något mindre som passar som matsal/arbets-/gästrum. Sovrum med plats för bred säng och musik-arbetshörna. Kök med god tillgång av skåp och arbetsyta, litet frukostbord. Fint badrum med bubbelbad och dusch. Bra klädkammare i kombination med "tvättstuga". Helt renoverad fastighet på en av Stockholms äldsta gator. Köpmangatan är det äldsta gatunamnet från år 1323. Granne med Slottet, Stortorget och St. Göran och draken. Förnämt läge på Stockholmsåsen vilket gör att det inte behövs någon grundförstärkning. Gemensam terrass med utsikt mot Slottstaket. Innergård med trädgårdsmöbler och blomsterkrukor. Festlokal och vinkällare med vinskåp. Välskött förening med stadd kassa. Ledig omgående om så önskas annars enligt ök.

Vardagsrum med matsalsbord med 2 fönster i söderläge med utsikt mot det förtjusande lilla torget som kallas Brända tomten med en vacker kastanj och romantiska Själagårdsgatan. Öppen spis, nyrenoverad. Högt i tak!
Mats-/gäst-/arbetsrum. Rummet vetter mot Bertelska och Törneska husen. Den rosa exteriören med grå dekor är numera unik för Stockholm. Portalen är en av de vackraste i Gamla stan. Utsikt mot det lilla torget och Själagårdsgatan samt Kindstugatan. högt i tak så man får plats med våningssäng.
Rymligt sovrum med plats för bred säng går att ha garderober/ byrå! Musikhörna eller arbetsplats!
Kök med bra arbetsytor och gott om skåp. Liten frukostplats. Bra spis. Diskmaskin.
Snyggt badrum med bubbelbad och dusch. Golvvärme.
Klädkammare högt i tak och tvätt-/torkmaskiner samt torkskåp. Bra med arbetsplats och skåp.

TV och internetanslutning

- Kabeltv o bredband
- Hastighet: 100 Mbit/s. Fiber.

Fastighet

- Byggnadsår: Före 1550, påbyggt 1650,1870.
- Fastighetsbeteckning är: Europa 7 & 8, Köpmangatan 4, Stockholm.
- Våning : 2 av 5.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Lägenhetsnummret : 06.
- Hiss : Hiss finnes.
- Renoveringsår: 2005-2007.1944. Totalt renoverad dvs. bl.a. va- och elstambytt 2005-2007
- Kommande renoveringar: Endast löpande renovering. Taket är nyrenoverat. Totalt renoverade fastigheter (bl.a.stam och elbytt) senast har man installerat nya hissar.

Uteplats / balkong

- Innergård med trädgårdsmöbler och planteringar. Gemensam terrass.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 6 900 000 kr accept/högstbjudande Avgift 3 900 kr/mån. inkl värme, vatten, kabelTV och fiber..

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 250 kr och en pantsättningsavgift om 500 kr. Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 3.44%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bilplats

Boendeparkering för 1100kr/mån och då får man stå i hela innerstan på boendeparkeringsplats. Boendegarage för 1200kr vid bl.a. Sheraton. Den lättaste stadsdelen att parkera i eftersom det är så stor rotation pga.att det är dyrt och avgiftsbelagt hela dygnet runt. Jag har själv min bil på Skeppsbron där det inte är någon städdag. Gäster står gratis över helger och normal taxa på vardagarna på Södermalm.

Bostadsrättsförening

Europa 7 & 8.

Allmänt om föreningen: Välskött förening som väl omhändertagit stambyte och totalrenovering av fastigheten. Iordningställt gård och terrass samt vinkällare/festlokal.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomi är stabil med 1 616 000 kr i kassan. Föreningen går med vinst. Inga planerade avgiftshöjningar

Gemensamma utrymmen

- Det finns cykelförråd, fest-/vinkällare med vinskåp, källarförråd , tvättstuga och gemensam blommig terrass.

Område

- Det är unikt att få bo i Gamla Stan då det bara finns ca 710 bostadsrätter och det är endast ca 3000 personer boende, kanske ett och annat spöke. Det är underbart att promenera i gränderna med de vackra husfasaderna i olika kulörer och ankarslut som berättar om svunnena tidersåldrar. Jag - Madeleine Norling - både bor och har det enda mäklarkontoret i Gamla stan. Jag har ett unikt kundregister efter 35 års försäljning som renderat både köpare och säljare lyckade affärer. Det har visat sig att det är en god ekonomisk placering att investera i en bostad här. Gå gärna in på min hemsida www.norling.se Hjärtligt välkommen!

Madeleine säger

- Att bo granne med Slottet och St. Göran och Draken är få förunnat Det är med andra ord unikt att bo här. Skolor .dagis osv har högsta kvalité. Det finns ett underbart gammalt badhus. En fantastisk delikatess- och fiskaffär. Mängder med stadens finaste krogar Bistro Pastis och Vin och Kök samt mysiga cafeér! Underbara hantverksaffärer och fina gallerier. Välkommen för mer information då jag både bor o arbetar här!

Ps. För prisstatistik hänvisar jag till min hemsida www.norling.se då jag har 75 % av marknaden här och 33 års erfarenhet av försäljningar i Gamla stan. I Boolis prisvärdering ingår alla försäljningar i Stockholms kommun så mina objekt finns därför ej där då deras värderingar ej är relevanta utan tvärtom DS

Tillträde efter överenskommelse.

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
fakta

MADELEINE NORLING

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

08-10 40 12

0708-39 22 44

madeleine@norling.se