image 3

PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
Vackert läge, enastående! Granne med Slottet, och Brända tomten. Fri utsikt mot unik trädgård och medeltida fastigheter. Festvalv. God ek.!

Pietetsfullt renoverade 56kvm,1 tr. Går att få 4 rum.Gamla stans enda koboltblåa fastighet med Pompejiröd fasad mot Kindstugatan. Vackert medeltida trapphus! Detaljer från 1200- och 1400 talet. Vardagsrum mot trädgården. Ett sovrum med plats för bred säng, högt i tak, tiljor, djupa fönsternichser. Mat-/arbets-/barn/gästrum i anslutning till köket. Tufft funkiskök nyrenoverat diskmaskin 2016. Kaklat badrum med härligt djupt gjutjärnsbadkar. Hela denna lilla våning är varsamt renoverad och historiskt intressant. Nydragen el i hela lägenheten. Fastigheten är stambytt och lägenheten elbytt. Festlokal i 1600-tals valv med fullt utrustat kök. Helt renoverad medeltida fastighet. Paradisisk trädgård med Gamla stans äldsta brunn samt springbrunn. Magnoliaträd och Rhododenronhäck! Unikt och mäklaren har själv bott i föreningen i 10 år.
God ekonomi! Ledig omgående om så önskas!

Mycket vackert ljust rum med mycket harmonisk form. Två höga fönster mot den unika trädgården. Vilket gör att man kan dela av trummet till 2 rum. Högt i tak Tyst - endast fågelkvitter. Lägenheten är helt renoverad för ca 2 år sedan bl.a. framtagen sten från 1200-talet och medeltida vägg från 1400-talet. Fina äldre tiljor. Pietetsfullt!
Sovrum med plats för bred säng. 2,85 i takhöjd så man får plats med loftsäng om så önskas. Djupa nischer. Tiljjor!
Matrum som går att göra om till litet sovrum med 130-140 säng. Tiljor!
Köket bevarat vad avser luckor sen funkisrenoveringen 1934, diskbänken höjd. Kakel från Fire Earth. Läcker Bertazzoni spis med induktionshäll. Tystaste fläkten
– Bosch! Diskmaskin. Maskinell utrustning 1,5 år.Ny kyl/frys,Smeg!
Kaklat badrum, gjutjärnsbadkar djupt! Handukstork.
Entréhall med garderob. ”Innerhall". Inbyggd rymlig garderob.

TV och internetanslutning

- Ansluten till kabelnät Com hem
- Fiber till alla lägenheter

Fastighet

- Byggnadsår: 1600 tal.
- Fastighetsbeteckning är: Fast. till lgh nr 69 Kinstugatan 14, Stockholm.
- Våning : 1 av 4.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Biarea : 1 kvm.
- Uppvärmning: Fjärrvärme
- Lägenhetsnummret : 1101.
- Hiss : Hiss finns ej.
- Renoveringsår: 1999 - 2000.Löpande renoverad.Stam-/elbytt-99/-2000. Spolade stammar 2017. Fönsterrenoverat..
- Kommande renoveringar: Fjärrvärme är installerad. Stamspolning av alla lägenhetsstammar 2017. Fiberinstallation i alla lägenheter. Fönsterrenovering har skett. Endast löpande underhåll i övrigt. Stambytt och elbytt 2000. Fastigheterna är löpande renoverade och är i gott skick.

Uteplats / balkong

- 6 uteplatser i den blomstrande trädgården med trädgårdsmöbler.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5 387 500 kr Acceptpris Avgift 3 236 kr/mån. inkl.fiber.

Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 1.64%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bilplats

Det är den lättaste stadsdelen att parkera i och det beror på att det är så dyrt (avgift hela dygnet). Många är bara på besök här så rotationen är stor. Finns boendegarage undet Sheraton bl.a för 1200kr/mån. Det är ingen städdag på Skeppsbron. Dessutom får man för 1100kr stå i hela innerstan på boendeparkering!
Boendegarage vid Sheraton och Brunkebergs torg för 1200kr-3000/mån.

Bostadsrättsförening

Cepheus.

Allmänt om föreningen: Välskött! Teknisk och ekonomisk förvaltning hos Savillsförvalting. Trädgården sköts av professionella trädgårdsmästare enligt plan. Mycket trevlig förening som jag, mäklaren, själv bott i. Välskött!

Föreningens ekonomi: Mycket god ekonomi med 6.188.953kr i kassan. Relativt lågt belånad (10.310.00kr) i förhållande till antalet fastigheter och det fina skicket. Det finns 1st hyresrätter om ca 50 kvm samt 20 lokaler som ägs av föreningen med goda hyresinkomster. 5 lokaler är upplåtna med bostadsrätt. Fjärrvärme installerad vilket kommer att sänka värmekostnaderna. Föreningen följer marknadens hyresnivåer för lokaler och hyreslägenheten! Föreningen går med vinst 919.000kr.

Gemensamma utrymmen

- Det finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, vindsförråd och en festlokal i mycket vackra 1600tals valv.

Område

- Det är unikt att få bo i Gamla Stan då det bara finns ca 710 bostadsrätter och det är endast ca 3000 personer boende, kanske ett och annat spöke. Det är underbart att promenera i gränderna med de vackra husfasaderna i olika kulörer och ankarslut som berättar om svunnena tidersåldrar. Jag - Madeleine Norling - både bor och har det enda mäklarkontoret i Gamla stan. Jag har ett unikt kundregister efter 35 års försäljning som renderat både köpare och säljare lyckade affärer. Det har visat sig att det är en god ekonomisk placering att investera i en bostad här. Gå gärna in på min hemsida www.norling.se Hjärtligt välkommen!

Madeleine säger

- Kindstugatan är en av Gamla stans äldsta gator. I nr 14 så låg källaren Fimmelstången= Vagnsskalm. Här stacks skalden Lasse Lucidor ner 1674. Den paradisisk gård som ger ljuvliga upplevelser året runt. Fina hantverksaffärer och bästa restaurangerna finns på Österlånggatan. Det är tyst och bilfritt i Gamla Stan. Nära till city, Operan och Dramaten. Det är vackert i Gamla Stan och unikt att hitta en bostadsrätt då det endast finns ca 500 st. Välkommen att vända er till mig som både bor och har kontor här om ni vill ha mer information!

Tillträde efter överenskommelse.

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
fakta

MADELEINE NORLING

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

08-10 40 12

0708-39 22 44

madeleine@norling.se