image 5
letter

ag som driver Norling & Partners heter Madeleine Norling och är jur. kand. med specialisering på borättsjuridik. Sedan 1981 har jag framgångsrikt arbetat som bostadsrättsmäklare i Stockholms innerstad och då främst i Gamla Stan där jag bor och har mitt kontor sedan 20 år tillbaka. Välkommen till mitt kontor på Gåsgränd 4 så berättar jag gärna mer om hur jag arbetar och varför jag älskar Stockholm och Gamla Stan.

Att köpa en bostadsrätt i gamla stan eller i Stockholms innerstad är alltid förenat med starka känslor. Känslor som ofta inte är sakliga. Då är det en fördel för både säljare och köpare att ha tillgång till en oberoende specialist. En mäklare som har lång erfarenhet och unik kunskap om det aktuella marknadsläget i Gamla Stan och Stockholms innerstad.
Väljer ni mig så får ni en passionerad och engagerad mäklare. Jag älskar mitt yrke, Gamla Stan och kontakten med mina kunder. Det tillsammans med min erfarenhet och mitt lite mer personliga sätt att arbeta har givit mig nöjet att få genomföra merparten av alla bostadsrättsaffärer som sker i Gamla Stan varje år. Som erfaren och oberoende bostadsrättsmäklare får jag även återkommande önskemål från media att uttala mig i olika branschfrågor. Om det beror på min erfarenhet, mina kunskaper eller att jag erhållit de högsta köpeskillingarna i Sverige låter jag vara osagt. Lite känd är jag i alla fall för att ha ett gediget kontaktnät bland både köpare och säljare. Och med stort driv och kundfokus vet jag också vad tillgänglighet på kvällar och helger betyder för affären och kundrelationen. Därför genomförs alla mina mäklaruppdrag relativt snabbt och med den diskretion och integritet som krävs för uppdraget.
Till er som är bostadsrättsköpare lämnar jag klara och raka svar på alla frågor gällande värdering, avgift, bostadsrättsföreningens ekonomi, framtida investeringar som påverkar, lånemöjligheter, upptäckten av dolda fel, kontraktsskrivning med mera. Ni får också någon som vägleder er till vilka restauranger som tillåter hundar, var det bästa dagiset ligger och var man kan parkera bilen under semestern. Dessutom delar jag gärna med mig av mitt nätverk av duktiga lokala hantverkare, målare, inredare, jurister, antikvitetshandlare och övriga affärsbekanta som verkar inom olika branscher och yrkeskategorier. Välkommen in!

 

Madeleine Norling
• Jur. Kand. Registrerad fastighetsmäklare
• Certified International Property Specialist
• Behörighet att förmedla objekt på ansedd internationell webbsida
• Fri värdering
• Gediget kundunderlag via kontakter och register
• Anlitar erkänd fotograf och inredningsstylist

 

 

lady