image2

PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
Vindsvåning om 130kvm, 4rum - 6 rum. Tyst och HISS upp till eget våningsplan
Helt modern interiör, byggt år 2000 men i 1600tals dräkt o miljö! Bra ek

Synliga takbjälkar och braskamin.Salong om ca 50kvm. Kök med matplats. Badrum med tvätGott om förråd. Hiss!! Låg avgift där fjärrvärme ingår och Comhem. Två minuter till T-banan. Promenadavstånd till Centralen! Mycket välskött förening där man har sänkt avgiften 10 %! 9 lokaler som ger intäkter..
Ring för privat visning Madeleiine Nolring 0708392244

Stilrent, ljust, rymligt allrum med högt i tak och två höga fönster. Parkett. Plats för soffgrupp och matsalsbord för 6 personer. Tv som är 58 tum platsar. Luftigt! Nyskick!
Exklusivt sprillans nytt (allt från väggar till elektronik) kök från Puustelli fullt utrustat med bl.a. vinkyl. Induktionshäll med flexinduktion. Ugn med funktioner som vattenånga och pyrolytisk rengöring. Vitvaror och elektronik från Siemens. Direktutsugande fläkt från Fjäråskupan. Mycket bra belysning med trådlös dimmer. Bänkskiva i granit. Lättarbetat! Ren och lyxig känsla!
Bra sovavdelning med garderober och plats för dubbelsäng idag 140 cm men det går med 210cm dock 180 cm rekommenderas. Skjutdörrar ut till allrummet i glas.
Nytt (2017) flott duschrum med golvvärme och tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Plats för badkar om så önskas. Estetiskt!
Praktisk hall med garderober.

TV och internetanslutning

- Ansluten till kabelnät Comhem Ingår basutbud och ip telefoni i avgiften.
- Bredband.via Comhem 100Mbit

Fastighet

- Byggnadsår: 1636,1700-talet och 1800.
- Fastighetsbeteckning är: Pyramus 11.
- Våning : 1 av 4.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Uppvärmning: Fjärrvärme
- Lägenhetsnummret : 1106.
- Hiss : Hiss finnes.
- Renoveringsår: 2000 total ombyggnad..2000 total ombyggnad, grundförstärkt! Handikappsvänlig. I övrigt löpande underhåll som skötts efter plan.
- Kommande renoveringar: Endast löpande då fastigheten är ombyggd år 2000 samt grundförstärkt.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5 600 000 kr Fast pris Avgift 2 477 kr/mån. I avgiften ingår värme,vatten och kabeltv.

Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 2.172%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bilplats

Detta är den lättaste stadsdelen att parkera i bl.a pga av stor rotation som i sin tur beror på höga avgifter dygnet runt. För 1100kr boendeparkering får man dessutom stå i hela innerstan på boendeparkering! På Skeppsbron eller Gäster kan stå gratis på helger och normaltaxa på Södermalm. Garage finns från 1200kr/mån (boendegarage) straxt utanför Gamla Stan. För gömställen ring mig! (Mäklaren)

Bostadsrättsförening

Pyramus.

Allmänt om föreningen: Välskött förening med mkt säker ekonomi. Kunnig styrelse! Alla lokaler uthyrda.

Föreningens ekonomi: God likviditet med 1 956 115kr i kassan. Föreningen gick med vinst 609 798 kr och har gjort avskrivningar som endast är bokföringsmässiga på 297 021 kr. Föreningen har en långsiktig underhållsplan, dock är fastigheten i princip "ny" då den är ombyggd år 2000. Föreningen har sänkt avgiften med 10 %. Mycket god och stabil ekonomi.

Gemensamma utrymmen

- Det finns tvättstuga, rymligt källarförråd, cykelförråd, grovsoprum och däckförvaring i djupkällare. Eventuellt bastu på gång
Det finns en jättemysig oinredd källare i medeltida valv.

Område

- Det är unikt att få bo i Gamla Stan då det bara finns ca 710 bostadsrätter och det är endast ca 3000 personer boende, kanske ett och annat spöke. Det är underbart att promenera i gränderna med de vackra husfasaderna i olika kulörer och ankarslut som berättar om svunnena tidersåldrar. Jag - Madeleine Norling - både bor och har det enda mäklarkontoret i Gamla stan. Jag har ett unikt kundregister efter 35 års försäljning som renderat både köpare och säljare lyckade affärer. Det har visat sig att det är en god ekonomisk placering att investera i en bostad här. Gå gärna in på min hemsida www.norling.se Hjärtligt välkommen!

Madeleine säger

- Det finns ca 710st bostadsrätter i Gamla Stan och det är inte någon stor omsättning på lägenheterna. Här finns många fina hantverksaffärer, keramiker och fina klädbutiker. Flera av Stockholms bästa restauranger och från hela världen bl.a. en ny vietnameskis. Välrenommerade som Flying Elk, Bistro Ruby och Gyldene Freden. Bra bageri med frukosterbjudanden. Mängder av pubar. Stampen en veteran bl.a. jazzklubbar m.m. Nära till bra kommunikationer. Badhus. Mycket eftertraktad stadsdel!

Tillträde efter överenskommelse.

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
fakta

MADELEINE NORLING

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

08-10 40 12

0708-39 22 44

madeleine@norling.se