image2

PLANSKISS  STÄNG [X]
Please wait...
Repr. 5:a, balkong i sydväst, andel, Jur. pers. accepteras. Går att hyra ut i andra hand. Ej belåningsbar.

Unikt tillfälle att förvärva en optimalt planerad 5:a med balkong. Högt läge, utsikt över takåsar och stora fönsterpartier gör lägenheten ljus och trivsam. Ett perfekt boende för er som önskar stora sociala ytor och öppen planlösning.. Härligt hörnkök med rymlig matplats. 5 ljusa rum varav 3 i fil mot Tyska Brinken. Gästwc och två dusch/badrum. Det är underbart att promenera i gränderna med 1600 tals fastigheter i vackra kulörer. Våningen är ledig omgående om så önskas annars enligt överenskommelse. Våningen kan ej användas som säkerhet för lån. Välkommen!

Välkomnande entré med gott om plats för förvaring via hatthylla och garderober samt möblerbar inre hall. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.
I anslutning till boendets entré finns lägenhetens två mindre sovrum. Båda med generösa ljusinsläpp samt goda förvaringsutrymmen.
I anslutning till entré och sovrum 1 & 2 finns helkaklat separat duschrum samt ett ljusmålat gäst-wc.
Ljust och rymligt kök med fönster i två väderstreck. Plats för matbord som rymmer den stora familjen eller kontorspersonal. Stilrent HTH kök med vita snickerier. Det finns gott om arbetsyta och den maskinella utrustningen består av kyl och frys i rostfritt, diskmaskin, induktionshäll, ugn och fläkt. Ovanför arbetsbänk finns det extra belysning samt eluttag.
Stor härlig salong som gjord för sociala tillställningar. Längsgående fönster med djupa nischer som vetter mot Tyska Brinken gör rummet ljust. Här finns plats för både soffgrupp och stort matsalsbord för 8-10 personer. Vackert trägolv och ljust målade väggar.
Från salongen når ni genom döbattanger vardagsrummet som lämpar sig perfekt som TV-rum och för social samvaro. Även detta rum har vackra tiljor och härifrån kommer ni ut på balkongen.
Balkong i sydväst på ca 5 kvm med utsikt över takåsar och innergård. Här finns plats för blomsterlådor/krukor och balkongmöbler.
Stort Masterbedroom med generöst utrymme för dubbelsäng och sängbord. Gott om plats för förvaring genom två inbyggda garderobsväggar. Ljusa tiljor. Ingång till badrum och tvätt avdelning.
Delvis kaklat badrum med stort fönster mot innergård. Inredningen består av WC, handfat, kommod, skåp och spegel. Utdraget för dusch/badkar. Separat tvätt avdelning med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänkmed hyllor för förvaring samt fönster mot innergården.

TV och internetanslutning

Fastighet

- Byggnadsår: 1600.
- Fastighetsbeteckning är: 70/1000 andelar av fastigheten Cybele nr 1.
- Våning : 3 av 4.
- Upplåtelseformen är : Bostadsrätt.
- Uppvärmning: Direktverkande el
- Lägenhetsnummret : 1303.
- Hiss : Hiss finns ej.
- Renoveringsår: 1974.1974 totalrenoverades.
- Kommande renoveringar: Röranalys är utför och stammarna kommer att bytas eller fodras sk.re lining. Det kommer att bekostas av delägarna.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 13 860 000 kr Acceptpris eller högstbjudande Avgift 4 003 kr/mån. I avgiften ingår vatten. BRF godkanner juridisk agare.

övrig driftkostnad är ca 1850 kr/mån. Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 7%. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bilplats

Boendegarage för 1200kr/mån eller boendeparkering för 1100kr/mån och då får man stå i hela innerstan på boendeparkeringsplats. Den lättaste stadsdelen att parkera i eftersom det är så stor rotation pga. att det är dyrt och avgiftsbelagt hela dygnet runt. Jag har själv min bil på Skeppsbron där det inte är någon städdag.

Bostadsrättsförening

Andelsfastighet Cybele 1.

Allmänt om föreningen: Fastigheten är en andelsfastighet och denna lägenhet /kontor utgör 7%. Man har extern förvaltning. Det finns en överenskommelse mellan delägarna som köparen måste godkänna,

Föreningens ekonomi: Fastigheten är ej belånad och det går ej att belåna andelen. Kostnader som uppstår utöver normal drift som täcks av avgiften betalas av delägarna.
Ingen avgifthöjning planerad.

Gemensamma utrymmen

- Det finns två st. tillhörande cykelförråd samt gemensam cykelförvaring

Område

- Det är unikt att få bo i Gamla Stan då det bara finns ca 710 bostadsrätter och det är endast ca 3000 personer boende, kanske ett och annat spöke. Det är underbart att promenera i gränderna med de vackra husfasaderna i olika kulörer och ankarslut som berättar om svunnena tidersåldrar. Jag - Madeleine Norling - både bor och har det enda mäklarkontoret i Gamla stan. Jag har ett unikt kundregister efter 35 års försäljning som renderat både köpare och säljare lyckade affärer. Det har visat sig att det är en god ekonomisk placering att investera i en bostad här. Gå gärna in på min hemsida www.norling.se Hjärtligt välkommen!

Madeleine säger

- Vackert med Tyska kyrkans siluett och klockspel. Nära till bra restauranger såsom Den Gyldene Freden, Djuret, The Flying Elk och Kornhamnstorg 53. Det finns även ett stort utbud av bra pubar och caféer i kvarteret. Matvaruhall med manuell köttdisk. Fin fiskaffär med delikatess-/ost disk, två duktiga kockar som lagar de bästa gäddguenellerna i världen och mycket annat gottigottgott. Fint gammalt badhus. Apotek som är hundvänligt.
Det kryllar av små hantverksaffärer samt fina antikvitetshandlare. Underbara morgon- och kvällspromenader i de vackra gränderna. Kontemplativ plats är Brända tomten. Vid jul är det marknad på Stortorget och levande kalendern.
Nära till Operan, Nationalmuseet, Skeppsholmen - ja nära till allt! Helt klart en mycket inspirerande stadsdel att bo i. Välkommen!

Tillträde efter överenskommelse.

FOTON

BILDER PÅ LÄGENHETEN

g letter
Planlösning
fakta

MADELEINE NORLING

Reg. Fastighetsmäklare

Jur. kand. Borättsjuridik

08-10 40 12

0708-39 22 44

madeleine@norling.se